​Når du vælger at få isoleret dit loft, sparer du penge på varmeforbruget, men du får også samtidig en miljøvenlig løsning. CN Håndværk er eksperter på området, og vi rådgiver dig gerne frem til den bedste løsning på isolering af loft.

​Certificeret loftisolering – Knauf isolatør

CN Håndværk udfører certificeret Knauf isolering, og benytter Supafil Frame til loftisolering, i både nye og eksisterende konstruktioner.

Supafil Frame er et specialiseret, højtydende glasuldsprodukt, som er beregnet til indblæsning i ydervægskonstruktioner, loftrum, etageadskillelser m.m.

Fordelen ved Supafil Frame er materialets evne til at pakkes omkring rør, installationer og kabelføringer, så der fyldes helt ud. De termiske og akustiske egenskaber maksimeres, og samtidig sikres hurtig montering.

Se hvor meget du kan spare på din elregning - Klik her​

Ønsker du rådgivning & vejledning?

Hos CN Håndværk får du den bedste og mest effektive loftisolering i din bolig. Lader du os stå for loftisoleringen, sikrer vi dig et resultat hvor kvaliteten er i top.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på loftisolering i Næstved og resten af Sydsjælland. Ring på tlf.: 22 95 49 05 eller benyt vores online kontaktformular – Klik her

 

energy