​Skalflex Facadeisoleringssystem er et system til udvendig efterisolering af facaden.

Ved facadeisolering kan Skalflex-systemet anvendes på teglstensmure, porebeton, letklinkebeton m.m, samt diverse faste facadebeklædninger som eksempelvis træ.

Vi hjælper dig

C. N. Håndværk udfører facadeisolering, og vi kører på hele Sjælland. Du kan til hver en tid indhente et uforpligtende tilbud, enten online eller ved at bede os ringe dig op. Nemt og hurtigt!​

Facadeisoleringssystemet er specielt udviklet til renoveringsopgaver, men kan anvendes til både nybyggeri, om- og tilbygning og renovering af såvel boliger, institutions- og erhvervsbygninger, sommerhuse, udhuse, tilbygninger etc.

Hulmursisolerede ydervægge kan med fordel yderligere energiforbedres med Skalflex Facade-isoleringssystem.

INDHENT TILBUD PÅ DIN OPGAVE ONLINE
DET TAGER KUN 2 MINUTTER​​, HURTIGT OG NEMT!​

Skalflex Facadeisoleringssystem

Skalflex Facadeisoleringssystem består af hårde mineraluldsplader, der limes og dybles udvendig på facaden og derefter pudses med den fleksible Skaltherm Grundpuds, som samtidig armeres med armeringsnet.

Systemet er komplet og indeholder bl.a. armering, sokkelprofiler, dybler og pudsehjørner til murfalse.

Facadeisoleringens yderste pudslag

Til det yderste pudslag kan der vælges mellem Skalcem S2000/CF2000, en indfarvet slutpuds i 34 smukke farver eller Skalcem 3000, en hvid dekorations- og strukturpuds.

Alternativet ved facadeisolering, kan der afsluttes med naturtro murstensmønster trukket i Skaltherm Grundpuds. Murstensmønstret vandskures med Skalcem S/CF2000.

Kilde: www.skalflex.dk