Har dit badeværelse brug for en kærlig hånd? Med nye fliser eller en ombygning, får du lige præcis det badeværelse som du ønsker. Vi kører på hele Sjælland.

Badeværelset er et vigtigt rum

Vi ved at badeværelset, såvel som køkkenet, er et af de mest vigtige rum i boligen. Her er der nemlig fokus på dig og dit velvære, og badeværelset bør afspejle det samme.​

Ved renovering af badeværelse, lytter CN Håndværk til jeres behov, og vi kommer gerne med gode råd og ideér, så I får et badeværelse som I kan glæde jer over mange år frem.

Alle reparationer udføres

Har du allerede et badeværelse men af ældre dato, så kan CN Håndværk træde til ved skader. Vi har rådighed over mange forskellige materialer, som vi kan montere i jeres gamle badeværelse, uden at det ser forkert ud.​

Renovering af badeværelse - Mulighed for totalentreprise

Ved større opgaver står vi gerne for totalentreprisen med erfarne fagfolk, og er i tæt kundekontakt, så du på en overskuelig måde kan følge med i dit byggeprojekt.

Ønsker du et uforpligtende møde ved renovering af badeværelse, eller udbedring af skader, så står vi gerne til rådighed.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dit badeværelse, uanset opgaven eller om du er bosiddende ude for Næstved. Med stor erfaring indenfor flisearbejde, renovering af badeværelse, tilbyg, ny/ombyg, som lever op til gældende lovkrav tll opførelse af vådrum.

INDHENT TILBUD PÅ DIN OPGAVE ONLINE
DET TAGER KUN 2 MINUTTER​​, HURTIGT OG NEMT!​