Med isolering fra CN Håndværk sikrer du dig ikke blot en besparing på varmeregningen, men også en markant nedsættelse af CO2-udslip. Et af vores kompetenceområder er hulmursisolering, der medvirker til bedre indeklima og nedsættelse af varmeforbruget.

Certificeret hulmursisolering

Med mange års erfaringen med isolering af hulmur, kan vi nu kalde os certificeret Knauf isolatør. Du får derfor den mest optimale form for hulmursisolering, og vi giver dig gerne et rigtig godt tilbud.

Ved isolering benytter vi Supafil Frame – et specialiseret og højtydende glasuldsprodukt til indblæsning i lette ydervæggekonstruktioner, som f.eks. etageadskillelser, spærfag og loftrum.

Vi benytter Supafil 34 og Supafil 40 til hulmursisolering af murstens- og blokvægge. Her benyttes materialets kombination af termiske egenskaber, der sikrer kunden en kosteffektiv løsning til isolering af alle typer murede vægge.

Se hvor meget du kan spare på din elregning - Klik her

Kontakt os for spørgsmål eller mere information

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering, så ring på tlf.: 22 95 49 05 eller benyt vores online kontaktformular – Klik her

Vi udfører isolering på hele Sydsjælland i alle slags villaer, etageejendomme eller større virksomhedsbygninger. Så hold dig ikke tilbage med din opgave.